Tandvård med professionella och erfarna tandläkare i Stockholm

Våra tandläkare tillhandahåller all slags allmäntandvård, baserad på vår långa erfarenhet, i kombination med den allra senaste tekniken, som vi alltid är uppdaterade på. Samtidigt som vi håller väldigt hög kvalité, är våra tandbehandlingar mycket prisvärda.

Manlig tandläkare tittar på röntgenbilder på skärm

Kunden i fokus

Hela vår verksamhet på Tandea kretsar kring dig som kund. Hos oss är det du som hamnar i centrum, din tid som prioriteras och dina tänder och pengar som spelar in och avgör hur vårt arbete ter sig. På Tandea har vi som målsättning att vara ett av de bästa alternativen när det kommer till tandläkare i Stockholm – genom att ge dig och dina tänder den omsorg, omtanke och vård som krävs. Våra metoder är toppmoderna, våra material förstklassiga och vår utrustning ligger i framkant. Vi är dessutom ruskigt bra på det vi gör.

Tandläkarredskap

Friska tänder för livet

Vi tillhandahåller allmän såväl som specialiserad tandvård till människor i alla åldrar. Vår grundtanke är att ge dig en prisvärd tandvård med högkvalitativ teknik – så att dina tänder kan få hålla sig friska och vitala livet ut. Det finns inget om din mun vi inte kan, inget om dina tänder vi inte känner till och ingen åkomma som inte har ett ingrepp vi är kapabla att göra. Vår absolut högsta prioritering är att dina tänder ska vara starka och friska.

Vi utför allt under ett och samma tak, bla. tandblekning i Stockholm

Våra erfarna tandläkare i Stockholm utför estetiska behandlingar, som tandblekning, skalfasader, porslinsinlägg, tandkrona, tandbro, tandprotes, och andra tandprotetetiska arbeten, i Stockholm och andra städer. Våra tandläkare utför även tandimplantat av enskilda tandluckor eller hela käkar inklusive röntgenundersökningar, samt själva kirurgiska ingreppet för att installera tandimplantatet.

Läs mer om kosmetiska behandlingar

Behandlingar

Akut tandvård

Har du akut tandvärk och behöver akut tandläkare i Stockholm, Farsta, Handen, Haninge, Fruängen, Hägersten, Västberga, Huddinge, Bredäng, Vårby, Segeltorp, Hallunda, Tumba, m.fl.


Läs mer om akut tandvård

Undersökning / utredning

En tandundersökning innebär att man går igenom munnen grundligt. Det är något man alltid börjar med inför stora tandbehandlingar för att man ska få en helhetsbild av munnen.


Läs mer om undersökning / utredning

Förebyggande behandlingar

Förebyggande behandling utförs av tandhygienist eller tandläkare. Åtgärderna består av information och instruktion i munhygien, borttagning av lättare tandsten, och tandpolering fluortandkräm.


Läs mer om förebyggande behandlingar

Sjukdomsbehandlingar

Då sjukdom konstateras, som till exempel karies eller tandlossning, måste sjukdomen behandlas. Det kan handla om att ta bort djupare tandsten, utföra temporär lagning eller behandla akuta besvär.